zaterdag 17 mei 2014

We zijn onderweg!


Datum17 mei 2014   (dag 1)

Van Biarritz
NaarBidarray
Gereden afstand55 km
Totaal gereden afstand55 km

De kop is er af. We hebben de stress van het vliegen met Ryanair overleeft. Vannacht om half twee vertrokken naar het vliegveld van Charleroi, samen met mijn zoon Tom die de auto weer mee terug neemt naar Apeldoorn. De vlucht ging sneller dan aangekondigd, om kwart voor negen waren we in Biarritz. De fiets en bagage zijn keurig over gekomen.
Met alle bagage een rustig plekje gezocht op de parkeerplaats om de fiets weer in elkaar te zetten. Nog een hele klus. Het vliegtuig van Ryanair was eerder weg dan dat ik fiets klaar had. Vervolgens naar de boulevard van Biarritz gefietst. Een badplaats met mooie gebouwen en boulevard. Bijzonder gevoel om 10 uur 's ochtends een kop koffie op de boulevard met uitzicht op de oceaan te drinken.
Dan moet het er toch echt van komen: fietsen! De route die ik in de GPS heb gezet is erg mooi maar wel zwaar. Het is continu klimmen en dalen, alsof je de hele dag op de Posbank aan het fietsen bent. Ik heb 20 km voor Saint-Jean de Pont onderdak voor de nacht gezocht. De batterij is na een nacht overslaan en de hele dag klimmen en dalen wel leeg. We zijn onderweg!       Met zoon Tom op vliegveld Charleroi

    Fiets in elkaar zetten
    Mooi weer
    Boulevard van Biarritz

2 opmerkingen:

  1. Goede reis (schoon)broer Henri! De beste wensen van ToYaH en Bert.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. top Henri, succes daar, zet hem op! groet John

    BeantwoordenVerwijderen